*Batu Pahat Photographer | Wedding & Events Photography*

By: Rahmat Ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 14-Jan-2006 00:00 Email | Share | Bookmark
Mohd.Afifuddin & Sharifah Noraliza-Sanding Reception

intro.
final touch-up ya yang
adik tekun memerhati
ready to move
cukup ke transport ni
dah comfirm cukup
masuk keta la
-no entry-jln masuk umah pompoan
yg dtg dan yg balik pn ada
band
pembawa bunga manggar
jrg nampak bunga manggar ni-cute
agak2 siapa ni?
pengantin lelaki dh sampai
hati2 di jalan raya-jgn melintas seperti ayam-tgk kiri & kanan
banyak la ayam kauuuu..
menuju umah pompoan
siap sedia dh tol dia..
ada tol jugak ke..
ingat kat highway jer ada tol nk kawin pn ada.ishh!
tuuu..klu nak masuk kena bayar tol dulu
ada duit cash tak..touch n go x nak..
cepat skittt la bro..panas ni..
xder duit bg bunga rampai jer..
mak aiii tingginye...angkat.
0.50 sen aje..
mana boleh...x cukup ni..kanak2 boleh la
xnak bagi kat kita jer uncle..
lambatnye..boleh lepas ke ni??
baik punye CILOK!!
ehh!! siapa ni dgn pencak silatnye
oooo nilah orgnye..tau x per!!
salam..
pasukan kompang dr.tmn intan, kluang
hesem pengantin ni..dulu2 x der mcm dia!
erghhhh...sejuk ke geram ni bro??? x leh handle
pikir jap...cari idea
nampak duit besi tuuu..
tol depan pelamin la plak
xder duittt..kita nak coklatt..kakaka!!
sms boyfriend ke tuu...
syg abangg..
posing maut
posing lagi
syg!!! tunggu abg...
awak x usah ikut laa..abg kit ada la...cyibok jek!!
starfruit dihias indah
dah boleh makan..laparr laa
mcm sedap ayam ni
baca doa dulu sbelum makan
bersuap...dah
20 tahun lagi adik ni mesti CUNNN!!ehh..lama sgt..kaci up lg 16
mata & hati bersatu
adegan potong kek
gamba reramai
dibalik mirror
coupling
foto & frame
muat bag tu makcik..bebaik tececer
laa..abgku tepon la plak..srh balik lani.
amik gamba gn camera hp
yg ni guna viewcam
di celah-celah
outdoor
sukanye adik2 ni...abg bukan nak ngorat la
"Kluang Menjerit The Movie"
di sisi grill
Date: 14hb.Januari 2006
Couple's: Mohd.Afifuddin Bin Azman Dgn. Sharifah Noraliza Bt. Syed Abd.Rahman
Vanue: 13, Jalan 1, Tmn.Kluang Barat,
86000 Kluang, Johor Darul Takzim.

Renungan:
Quote:
Apabila kita ditakdirkan terpaksa menerima kehilangan seseorang yang sangat kita sayangi, langkah pertama yang harus kita lakukan adalah redha dan senyum. Senyum adalah penawar duka. Dgn. menangis seseorang ini tidak mungkin dpt.dikembalikan. Betapa pun pedih,luka dan duka di ht.kita, apabila kita menerimanya dgn redha,Allah akan melapangkan dada kita drp.kesedihan itu. Dgn.senyuman pula,Kita mampu meringankan beban fikiran & ht, dan secara logiknya kita akan mampu berdoa agar seseorang yg. kita kasihi ini mendapat kerahmatan Allah.Insyallah





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net